• Rustfri stål kød kværn
  • Rustfri stål, OP Stål
  • Rustfri stål sav, OP Stål
  • OP Stål, smedearbejde
  • Rustfri stål sliske, OP Stål
  • Rustfri stål rør

Kvalitet og Sikkerhed

Alle vores medarbejdere har den fornødne træning og besidder de nødvendige svejse-certifikater, derudover har vi også implementeret de relevante kvalitetstyringsprincipper (DS/EN 3834-2, DS/EN 1090-1 & DS/EN 1090-2). Vi er miljøgodkendte til at arbejde med rustfrit stål og til at håndtere kemikalier forbundet med bejdsning og elektropolering. Den interne sikkerhedsgruppe kontrollerer og forbedrer løbende sikkerheden på vores arbejdsplads.

VÆRKSTED
Med 1800 m2 produktionsfaciliteter og en fast stab af certifikatsvejsere og håndværkere, er vi en fleksibel samarbejdspartner, der kan tilbyde samarbejde på ethvert niveau.
Fra totalløsninger af procesmoduler og units, til seriefremstillede opgaver og outsourcing af svejste opgaver.

RUSTFRIE TANKE OG BEHOLDERE
OP Stål A/S producere rustfrie sanitære tryk og procestanke, med og uden røreværk til alle former for Food, Pharma og Biotech industri. Ydermere fremstiller og producere vi varmevekslere og rørvekslere til alle formål.

PROCESANLÆG
Som hovedentreprenør eller underentreprenør, tilbyder OP Stål A/S alle typer af montage- og installationsopgaver i forbindelse med industrielle anlæg og rørsystemer.
Rør og procesinstallationer er en af OP Ståls A/S spidskompetencer, herunder specifikation, design, montage, installationstest, isolering og idriftsættelse.
Fremstilling af rustfrie tank- og rørprojekter, der er underlagt skærpede GMP krav mv, er typiske arbejdsopgaver vi udfører for vores kunder.

CERTIFIKAT SVEJSNING
Alle OP Ståls medarbejdere er certificeret iht. DS/EN ISO 9606-1:2013 og opdateres løbende med nyeste uddannelse og kurser. OP Stål A/S råder over Orbital svejseudstyr og der foretages NDT af 3. part iht. kundens specifikationer.

MONTAGE
OP Stål A/S råder over mobile lager og værkstedsmoduler klar til større installationer og opgaver ude hos kundernes fabriksanlæg.

SERVICE OG VEDLIGEHOLD
Vores team af smede og montører udfører alle former for service opgaver, store som små. Alt fra daglige serviceopgaver af procesudstyr til større shut downs og turn arounds, hvor koordinering og overholdelse af tidsplaner er topprioritet.

KVALITETSSIKRING
OP Stål A/S er certificeret iht. DS/EN 1090-1:2012, DS/EN ISO 1090:2018 samt DS/EN ISO 3834:2006. I henhold til disse certificeringer leverer OP Stål A/S kvalitets sikring af svejsninger, versionsstyrede procedurer, instruktioner, endvidere kontrol– og testskemaer med mere.
Kvalitetssikring tilpasses typisk efter kundens ønsker.

PROJEKTLEDELSE QC OG KONSTRUKTION
Vi råder vi over ingeniør– og teknikerkapaciteter med stor erfaring omkring projektledelse og dokumentationskrav indenfor den farmaceutiske industri. Ved konstruktion af emner tegnes disse i 3D tegneprogrammer og klargøres til produktion.

BEJDSNING OG EL POLERING
Vi har over 25 års erfaring med overfladebehandling af rustfrit stål og råder over et af Danmarks største bejdse og el polerings anlæg med kapacitet op til 200 m2 pr. døgn.
Ofte overfladebehandles tanke og producerede emner som afsluttende overfladefinish inden montage. Overfladebehandlingen sikre GMP standarder overholdes og korrosionssikre emnerne.

SLIBNING
Slibning af svejsninger til kundens ønskede Ra-værdi er en del af vores produktion. Derudover slibes der emner i bånd for at nå en finish af food/pharma-niveau.

Se vores kvalitetsstyringscertifikater her:
10903834 og kontrolrapport fødevarestyrelsen