• Rustfri stål beholder
  • OP Stål, smedearbejde
  • Rustfri stål tank
  • Rustfri stål båd tag
  • Rustfri stål, OP Stål
  • Rustfri stål sav, OP Stål

Afdelinger

Konstruktion

Konstruktionsafdelingen tilbyder teknisk tegning og dimensionering af både simple og mere komplekse opgaver. Vi tilbyder også råd og vejledning, der kan hjælpe dig med at specificere din tegning og konstruktion i forhold til pris, kvalitet, holdbarhed, funktionalitet og udseende.

Produktion

Vi er gode til at færdiggøre stål-emnerne i produktionsafdelingen. Vi er eksperter inden for bejdsning og elektropolering. Bejdsningsprocessen giver stål-emnerne en ensartet overflade og bringer dem tilbage til det jomfruelige stadie med optimale syre-doseringer under kontrollerede og miljøvenlige forhold. Elektropolering er den afsluttende finish, der gør dine stål-emner korrosionsbestandige og som giver en flot og rengøringsvenlig overflade. Vi tilbyder at elektropolere dine stål-emner i et af Danmarks dybeste og største elektropolerings kar. Produktionsafdelingen er endvidere en effektiv og omhyggelig afdeling, hvor alle de erfarne smede er certificerede til at udføre svejsningsarbejde på rør og plade.

Montage

Montageafdelingen er en mobil afdeling, der hjælper vores kunder med smede og monteringsopgaver på kundens egen adresse. Afdelingen består foruden af et mobilt bejdsningsanlæg af et professionelt hold med erfarne smede, der er til at tale med. Du vil møde et hold der er lyttende og imødekommende. Du vil hurtigt få omsat dine behov til en løsning med høj grad af kreativitet og kvalitet.

Certificering

Vi er certificeret i henhold til DS/EN 1090-1: 2012, DS/EN 1090-2: 2011 samt DS/EN 3824-2: 2007 (se certifikater her 1090 og 3834). Vi påtager os også andre opgaver, som omfatter andre harmoniserede standarder, samt opgaver jf. maskindirektivet og jf. byggevareforordningen.

Ring eller skriv til os for at få et tilbud på løsning af opgaver inden for rustfrit stål på din adresse.